BB Hotel Rønne er et godt valg, hvis du leder efter et billigt hotel på Solskinsøen, BB Hotel Rønne har ordentlige forhold og central placering. Hotellet i Rønne er et selvbetjeningshotel, med samme lave pris hele året rundt. Alle værelserne er store og lyse, alle med TV og eget bad og toilet. Prisen er altid inklusiv fri morgenmad.

2-sengsværelse

DKK670pr. nat
 • Fri morgenmad
 • Fri kaffe og te
 • Fri WiFi
 • Håndklæde og sengelinned er allergiker venligt
 • 2 enkeltsenge.

3-sengsværelse

DKK850pr. nat
 • Fri morgenmad
 • Fri kaffe og te
 • Fri WiFi
 • Håndklæde og sengelinned er allergiker venligt
 • 1 enkeltseng og1 dobbeltseng

4-sengsværelse

DKK990pr. nat
 • Fri morgenmad
 • Fri kaffe og te
 • Fri WiFi
 • Håndklæde og sengelinned er allergiker venligt
 • 2 enkeltsenge og1 dobbeltseng

Selskabslokale

DKK17000pr. døgn
 • overnatning og selskabslokale

Mødelokale

DKK530pr. døgn
 • Fri kaffe og te
 • Fri WiFi
 • Plads til 8 personer

BB-Hotel Rønne

BB Hotel Rønne er et godt udgangspunkt for aktiviter på Bornholm, det kan være i forbindelse med forretning eller det kan være i forbindelse med ferie. Vi tilbyder overnatning og morgenmad. Du får et rent pænt og lyst værelse med eget bad og toilet. Derudover er der fri WiFi, fjernsyn, morgenmad og fri kaffe i kantinen hele døgnet. Da BB Hotel Rønne er et selvbetjeningshotel får du det hele til en meget favorabelt pris. BB Hotel Rønne er centralt placeret på Torvet midt i Rønne.

Hvordan fungerer selvbetjeningen?

Overnatning bestiller du online på vores hjemmeside. Når bookingen er gennemført, modtager du en dørkode til hotellet i Rønne på din email. Dørkoden er gældende til adgang på hotellet og dit værelse, i den periode du har booket.Du skal selv booke dit ophold på hotellet i Rønne via vores hjemmeside, men har du brug for hjælp, er du altid velkommen til at ringe til vores hotline. Vi sidder klar 24 timer i døgnet på tlf. 70225530. Overnat på hotel midt i Rønne – book en billig hotel overnatning hos BB Hotel! Vi glæder os til at se dig.

Vælg selv værelse på BB-Hotel i Rønne

På BB-Hotel Rønne kan du se en oversigt over alle bookede og ledige værelser på hele hotellet, i hvilken som helst periode. Du vælger selv hvilket hotelværelse du vil overnatte i, ved at klikke på et ledigt felt i kalendere. Billig hotel overnatning lige midt i Rønne, helt enkelt!

Check-in: Fra kl. 13.00        Check-ud: Senest kl. 11.00

Ferie på BB-Hotel i Rønne

BB-Hotel Rønne er et godt udgangspunkt for ferie på Bornholm. Ferie til en meget rimelig pris. Vi hjælper gerne med gode ideer til, hvad du skal opleve, når du er på Bornholm. Benyt ydersæsonen til at se Bornholm på et tidspunkt, hvor der ikke er mange turister, men hvor de fleste seværdigheder, restauranter og caféer stadig er åbne. På hotellet hjælper vi gerne med forslag til, hvad du skal se, hvordan du kommer der hen, og hvor du kan spise en god middag.

Tag en virtuel tur på hotellet

Lej en barneseng

For 200,- kroner pr. ophold. Sengen kan bruges til et barn op til 5 år, eller max. 13,6 kg.

BB-Hotels barneseng

Børn op til 5 år sover gratis

Når de sover i sengen, sammen med deres forældre.

Hvor finder jeg
BB-Hotel i Rønne?

BB-Hotel er centralt beliggende på Store Torv i Rønne, nær shopping og oplevelser, og i gåafstand til færgeterminal samt busholdeplads med forbindelser til hele Bornholm.

Taxaholdeplads finder du lige udenfor hotellet i Rønne og bag hotellet, er der mulighed for gratis parkering. Skal du ud og opleve de mange attraktioner og seværdigheder på Solskinsøen, og har du brug for et stop undervejs, kan vi anbefale et besøg hos Ekkodalshuset i Almindingen – lige ved Ekkodalen.

BB-Hotel Rønne har åbent alle dage, året rundt.

BB-Hotel Rønne  |  Bornholm
Store Torv 17, 1.  |  3700 Rønne

Nice and affordable hotel in the very centre of Rönne, where coffee and tea available for 24-hours what's essential after chilly biking evenings. The good thing is, we were allowed to keep our bikes in the room for the night. The bad one - soap and shower gel were missing, so we had to buy our own, as the hotel staff stays at the place only till 1pm approx.
Inna Syzonenko
Inna Syzonenko
18:49 16 Jul 18
The hotel was located very conveniently in the city. There was no reception which was odd but it worked out very well. The rooms were quiet and the beds were comfortable. The breakfast was good enough for a free meal. Most importantly, the wifi was great and there were a big number of outlets for plugs.
Tyler Ray
Tyler Ray
19:05 26 Mar 17
Bland
Colin Crate
Colin Crate
19:00 31 Dec 17
Clean great
Billy Wingren
Billy Wingren
01:03 21 Jul 16
Vi var lidt kede af at få tildelt et værelse med to enkelt senge, men det gik nu fint nok. Hotellet kan på en eller anden måde minde en lille bitte smule om et godt vandrehjem, men det er sagt positivt. Værelserne er små, og TV'et hang så man kun kunne se med fra den ene seng, men hey, hvem kommer til Bornholm og på Hotel for at se TV?Bemærk, at der kun findes flydende håndsæbe på badeværelset, ingen shampoo. Vores håndsæbe var så fortyndet så mange gange med vand, at den end ikke duftede af sæbe længere... Tag derfor hellere selv med.Morgenmaden var sparsom, men hele i orden. Helt friske (blandede) rundstykker, ost, syltetøj og lidt pålæg. Sidstnævnte er vist ret nyt og en slags forsøgsordning, men jeg er ikke sikker.Betjeningen, (tror det er ejeren selv), er sød og diskret og meget hjælpsom.Beliggenheden, på selve tornet i Rønne by, kan vel næppe blive meget bedre? Men selve byen Rønne, er efter vores mening en rigtig kedelig og fuldstændig almindelig by. Bevares, her er en del gode restauranter, værtshus, masser af butikker osv, men ingenting som bare mindede os om det gode gamle Bornholm. Så for os, bleen det et sted hvor vi sov, og kørte ud fra hver morgen, men ligger trods alt tæt på lufthavnen.
Ivan Fræer
Ivan Fræer
06:26 20 Aug 18
? Fine værelser, men sengene trænger til en udskiftning alt for bløde madrasser, Morgenmaden ok. Rent og ordentlig. Var lidt overrasket over at værelserne ligger oven over Imerco på første sal.Men vi fand dog til sidst stedet.Vi havde 3 overnatninger. ☺
Bjarne Pleidrup
Bjarne Pleidrup
16:37 19 Aug 18
Hvis ikke det var pga larmen fra biler, unge mennesker mm ville jeg give stedet 5 stjerner. Dejlig morgenmad som var fuldendt når man købte lidt pålæg i Netto eller Meny. Det holder jo prisen nede, når der ikke skal kasseres en masse pålæg og det betyder jo ikke noget at købe 1 pk selv ?Rigtig venligt og hjælpsom personale ?tak for 5 overnatninger
Lone Skov Pedersen
Lone Skov Pedersen
21:22 30 Jul 18
Flotte store rene værelser. Stor fladskærm. Frisk morgenmad god kaffe.
Flemming Nielsen
Flemming Nielsen
16:34 23 Jul 18
Super fint til prisen, der var bare meget larm i byen. Dog ikke deres skyld ?
Lone Jakobsen
Lone Jakobsen
13:12 09 Jul 18
Fint lille hotel med det nødvendige for en overnatning, sød og hjælpsom stuepige.
Lene Elleby Pedersen
Lene Elleby Pedersen
10:03 18 Nov 18
Google anmeldelser
3.9