Turisthotellet2018-11-16T09:01:12+00:00

Turisthotellet er et godt udgangspunkt for ferie i NordJylland

Turisthotellet er en del af BB-Hotels . Hotellet er et gammelt hotel bygget i midten af 1900 tallet for turister, der ønskede at besøge Frederikshavn og Nord Jylland.

Turisthotellet er i dag et moderne hotel – ny istandsat og ombygget. I dag har alle værelserne eget bad og toilet. Hotellet er et godt udgangspunkt for besøg i Skagen og på Læsø.

På Turisthotellet er der fri parkering for overnattende gæster og skal du en tur med færgen til Læsø, Sverige eller Norge har du også mulighed for at lade bilen stå på vores langtidsparkering.

Vores koncept er selvbetjening med normal hotelstandard. Vores hotelværelser er enkle, men rene og funktionelle. Der er seng med god madras, allergiker venlig dyne, pude samt sengelinned. Der er håndklæde og håndsæbe på badeværelset. Alle værelser på Turisthotellet har eget bad og toilet.

Vi tilbyder gratis Wifi og gratis parkering i forbindelse med overnatning.

Vælg selv værelse på Turisthotellet.

Vores bookingsystem er anderledes end de fleste andre hotellers. På Turisthotellet i Frederikshavn, får du ikke tildelt et tilfældigt værelse. Du vælger nemlig selv, hvilket værelse du vil bo på. I bookingboksen  vælger du din ønskede ankomst- og afrejsedato og klikker på søg.

Check-in: Fra kl. 13.00        Check-ud: Senest kl. 11.00

Dobbelt-sengs værelse

DKK630pr. nat
  • Pris for to personer i dobbeltværelse
  • Fri morgenmad
  • Fri kaffe og te
  • Allergiker venligt linned og håndklæder

Oplev Skagen

En ferie i Nord Jylland kan blive en spændende ferie. Tag til Skagen og besøg den tilsandede kirke, kør med sandormen helt ud på grenen – det yderste punkt hvor de 2 have mødes. Stå med et ben i hvert af havene, Besøg Skagen by og kunstmuset med de fantastiske billeder af Michael Ancher og Krøjer. Besøg Råbjerg mile, den store vandreklit, der flytter sig fra havet i vest og en dag ender i havet i øst.

Grib chancen!
Vind et ophold på BB-Hotels
Modtag vores nyhedsbrev og deltag i den månedlige konkurrence om et ophold for 2 personer.

Vi sender mails ud cirka en gang om måneden.
D E L T A G
Bare rolig, du kan altid afmelde nyhedsbrevet igen
close-link
TILMELD DIG

BB-Hotels Julekalender

Lodtrækning hver dag
T I L M E L D
Vær med fra starten og forøg dine chancer!
close-link