Langtidsparkering Frederikshavn2018-11-08T10:24:59+00:00

Langtidsparkering Turisthotellet Frederikshavn

Langtidsparkering Turisthotellet Frederikshavn. Parkér din bil på havnen i Frederikshavn, for blot 50 kroner pr. døgn. Skal du med færgen til Læsø eller Hirsholm, er det oplagt at lade bilen parkere på langtidsparkeringen Turisthotellet Frederikshavn på havnen i Frederikshavn. Der er i alt 13 parkeringspladser, som kun kan bestilles online.

Bestil langtidsparkering hjemmefra – så er du sikker!

I højsæsonen er der pres på parkeringen i Frederikshavn, og parkeringspladserne på havnen bliver hurtigt fyldt op. Planlægger du en tur til Læsø eller Hirsholmene, er det rart at vide, at du kan parkere bilen på langtidsparkering Turisthotellet Frederikshavn, uden at skulle bekymre dig om hvorvidt der er plads eller ej. Bestil langtidsparkering hjemmefra i ro og mag, så er du sikret en parkeringsplads, når du skal videre med færgen.

Pris for langtidsparkering ved havnen

Prisen for langtidsparkering Frederikshavn er blot 50,- kroner pr. døgn. Bestiller du parkering en mandag, kan du tidligst parkere bilen på p-pladsen mandag klokken 13.00 og bilen skal fjernes igen senest tirsdag kl. 11.00.

Gratis parkering når du overnatter på Turisthotellet

Har du bestilt overnatning på BB-Hotel Turisthotellet Frederikshavn, er parkering i forbindelse med opholdet gratis. Den gratis parkering tilbydes på hotellets egne p-pladser.

Sådan bestiller du

Langtidsparkering bestiller du via den blå bookingboks “Book et ophold”, som du finder øverst på denne side, Alt foregår elektronisk. Befinder du dig ved hotellet i Turisthotellet Frederikshavn, kan du benytte gæste-computeren til at bestille og udskrive parkeringstilladelse. Kan du ikke udskrive parkeringstilladelsen, skriver du informationerne på et stykke papir og lægger det i forruden på bilen.

Langtidsparkering Frederikshavn

Langtidsparkering Frederikshavn

BB-Hotel Frederikshavn
Margrethevej 5
9900 Fredrikshavn

Langtidsparkering

dkk50pr. døgn
  • Ved færgeterminal og Europavej E45.
Grib chancen!
Vind et ophold på BB-Hotels
Modtag vores nyhedsbrev og deltag i den månedlige konkurrence om et ophold for 2 personer.

Vi sender mails ud cirka en gang om måneden.
D E L T A G
Bare rolig, du kan altid afmelde nyhedsbrevet igen
close-link
TILMELD DIG

BB-Hotels Julekalender

Lodtrækning hver dag
T I L M E L D
Vær med fra starten og forøg dine chancer!
close-link