English flagDanish flag

Afbestilling

Hvis du har lavet en booking til et BB-Hotels på bbhotels.dk, har du mulighed for at afbestille og få det fulde beløb retur, hvis du afbestiller senest kl. 12 dagen før ankomstdatoen. 

Du skal afbestille via vores webside, du kan altså ikke afbestille via email eller telefon. Men som altid sidder vi klar 24/7 hvis du har nogle spørgsmål vedrørende din afbestilling.

For at lave en afbestilling skal du bruge dit faktura nummer samt dørkode. Begge oplysninger er noteret på fakturaen du fik tilsendt ved bestillingen. Hvis du ikke kan finde din faktura, kan du altid få den genfremsendt, ved at ringe på telefon 7022 5530 eller sende en mail til bbhotels@bbhotels.dk.

Bestillinger lavet på Booking.com

Bookinger lavet på Booking.com kan ikke afbestilles her på siden, men skal i stedet afbestilles på Booking.com. 

Bemærk at der kan være forskellige afbestillingsregler via Booking.com, alt efter hvilken priskategori du har valgt. 

For at afbestille via Booking.com kan du enten klikke på det link der er i din bekræftelsesmail, i deres app, eller her.
Hvis du laver en booking efter kl. 12:00 dagen før overnatningsdagen, er bookingen bindende og refunderes ikke, uanset om værelset benyttes eller ej.

Ønsker du at afbestille dele af din bookingen?

Det er også muligt at afbestille dele af din booking via nedenstående knap. Udfyld formularen og vælg ”dele af bookingen”. Herefter får du en oversigt frem, hvor du har mulighed for at vælge hvilke dage eller værelser du ønsker at afbestille.

Ønsker du at forlænge dit ophold?

Hvis du ønsker at forlænge dit ophold, kan du gøre det ved at lave en ny booking.
Hvis du vælger det samme værelse, skal du selvfølgelig ikke forlade værelset imellem de to bookinger. Det er vigtigt at bookingerne er i samme navn.

Folkemødet på Bornholm + DGI Landsstævne i Vejle

Bestilling af overnatning i forbindelse med Folkemødet på Bornholm, samt DGI Landsstævne i Vejle 2025, er bindende og kan ikke afbestilles.

Ferie For Alle | FoodExpo | Hest&Rytter | Icehorse Festival

Bestilling af overnatning på BB-Hotel Herning i forbindelse med disse arrangementer i Messecenter Herning, er  bindende og kan ikke afbestilles.

KLIK HER FOR AT AFBESTILLE