Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor er listet en række af de oftest stillede spørgsmål hos BB-Hotels.
Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på bbhotels@bbhotels.dk

[fusion_accordion divider_line=”no” class=”” id=””][fusion_toggle title=”Er prisen pr. person eller for værelset?” open=”no”]Alle priser du ser på bbhotels.dk er for værelset.[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”Kan jeg få morgenmad før 6:30?” open=”no”]Desværre, der er ikke mulighed for tidligere morgenmad. Man er velkommen til selv at tage mad med og benytte gæstekøleskabet på hotellet.
I Kastrup er der dog, mod merpris, mulighed for at bestille morgenmadspakker.[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”Kan jeg tjekke ind før kl. 13:00?” open=”no”]Nej, men du er altid velkommen til at sætte din bagage på hotellet.[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”Kan jeg blive på værelset efter kl. 11:00 på afrejsedagen?” open=”no”]Nej, værelset skal forlades senest kl. 11 på afrejsedagen.
Men man er velkommen til at opholde sig i kantinen.[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”Hvor sent kan jeg ankomme til hotellet?” open=”no”]Der er ikke noget senest tidspunkt, da man ikke skal tjekke ind. Du skal bare bruge din dørkode ved hoveddøren og værelsesdøren.[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”Samme kode til flere værelser?” open=”no”]Alle værelser, der bliver booket ved en bestilling, får samme dørkode.
Ønskes individuelle dørkoder, send os venligst en email efter bookingen er foretaget på bbhotels@bbhotels.dk[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”Kan jeg ændre min booking?” open=”no”]Desværre kan du ikke ændre din booking. Du er nødt til at afbestille hele bookingen og bestille på ny.[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”Må jeg medbringe kæledyr på BB-Hotels?” open=”no”]Nej, kæledyr må ikke medbringes, da hotellerne er klassificeret som allergifri.[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”Må jeg ryge på BB-Hotels?” open=”no”]Nej, hotellet er røgfrit. Dette gælder desuden også e-cigaretter. Se mere om vores hotelregler.[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”Hvad indeholder morgenmadsbuffeten?” open=”no”]Læs og se billeder af om vores morgenmadsbuffet.[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”Skal jeg selv have håndklæder med?” open=”no”]Nej, der er et håndklæde pr. seng på værelset.[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”Skal jeg selv have sengelinned med?” open=”no”]Nej, alle vores senge redt med allergiker venligt sengelinned.[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”Skal jeg selv have shampoo med?” open=”no”]Ja, det eneste sæbe der er på badeværelset er håndsæbe.[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”Kan jeg få jeres brochure?” open=”no”]Du finder vores brochure på alle vores hoteller. Du kan også få en ved at sende en mail til bbhotels@bbhotels.dk[/fusion_toggle][/fusion_accordion]