ParkHotel Vejle – Bo centralt, billigt og godt!

ParkHotel Vejle – BB Hotel Vejle er centralt placeret i Vejle by, ved gågaden og tæt på togstation og busser. Vil du bo centrat i Vejle By er ParkHotel vejle det rigtige valg. Du er tæt på butikker og restaurationer.

Du bor også lige ved siden af Vejle Musikteater. fra ParkHotel Vejle til Musikteateret er der under 100 meter.

ParkHotel Vejle er også et godt udgangspunkt for ferie, enten du skal i Legoland eller på tur i den skønne natur i omengen og i Vejle Ådal. En cykeltur igennem Vejle ådal ad den gamle nedlagte jernbane sti til Bindeballe købmanden forbi Vingstedcenteret, Ravningebro, Robert Jacobsens skulpturer i Tørskind Grusgaven.

Du kan også tage på besøg i Spindrihallerne i Vejle. Der er ca. 500 meter at gå til Spinderihallerne fra ParkHotel Vejle. Her kan du bl.a. se et moselig af “Dronning Gundhild.”

Kongernes Jelling

Er du i Vejle som turist skal du også besøge Kongernes Jelling og “Danmarks Dåbsattest” som Jelling runestenene bliver kaldt. Stene er rejst af Kong Harald Blå tand til minde om hans mor dronning Thyra og sin far Gorm den gamle.

Fra ParkHotel Vejle kan man gå til togstationen  ca. 5 minutter og derfra om sommeren tage veterantoget til Jelling ca. 15 minutter.

Dobbeltværelse

DKK670pr. nat
  • Pris for to personer i dobbeltværelse
  • Fri morgenmad
  • Fri kaffe og te
  • Allergivenligt linned og håndklæder

Tag på cykeltur gennem Vejle Ådal

En cykeltur fra ParkHotel Vejle gennem Vejle ådal til Bindeballe købmanden. Undervejs kommer du forbi Vingsted centret, den gamle bro over ådalen fra 1100 tallet, grusgraven med Robert Jacobsens jernskulpturer og til sidst til Bindballe købmanden som stadig er en købmandsforretning, men hvor tiden er gået i så for 50 år siden – et meget sjovt og interessant besøg. Du har også mulighed for på forhånd at bestille frokost i købmandsgården.