Bed and breakfast Aarhus

Bed and breakfast Aarhus, hvor rammerne er det elegante Havnehotel, smukt beliggende på Marselisborg Lystbådehavn. Du får overnatning for 2 personer i et dobbeltværelse med morgenmad og en helt fantastisk udsigt, for kun 710,- kroner. Prøv vores bed and breakfast i Aarhus på havnen – du bliver ikke skuffet!

Hotel til bed and breakfast priser

Selvom vi er et bed and breakfast hotel, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi tilbyder ikke luksus, men vi lover, at du får ret meget for pengene! Du får desuden rigeligt med plads i de lyse og rummelige værelser, og fra de fleste værelser på vores bed and breakfast i Århus, kan du nyde udsigten over lystbådehavnen. Morgenmad er naturligvis altid inkluderet i vores faste lave priser.

BB-Hotels Bed and Breakfast er et bed and breakfast hotel med selvbetjening. Det betyder, at du selv skal booke dit værelse via vores hjemmeside, og selv taste dig ind på hotellet ved hjælp af en personlig dørkode, som du modtager, når du booker et værelse. Det er derfor, vi kan tilbyde et bed and breakfast ophold i Århus med hotelstandard, til en fast lav pris.

Hvad er inkluderet i prisen?

  • Alle senge er redt med allergiker venligt linned
  • Der er et håndklæde til hver person på værelset
  • Morgenmadsbuffet fra 6.30 – 9.30
  • Fladskærms TV på alle værelser
  • Toilet og bad på alle værelser
  • Fri kaffe og te hele døgnet

Bed and breakfast i Aarhus med selvbetjening

Når du ankommer til BB-Hotel Bed and Breakfast Aarhus, skal du selv checke ind ved hjælp af den dørkode du har modtaget per email. Dørkoden er aktiv fra kl. 13.00 og bruges til at komme ind på hotellet, og på det bestilte værelse. Ved udcheckning forlades værelset blot senest kl. 11.00. Din dørkode er personlig og unik, og kan kun anvendes på vores bed and breakfast i perioden for overnatning.

Dobbeltværelse

DKK710Pr. døgn
  • Morgenmadsbuffet

3-sengsværelse

DKK980Pr. døgn
  • Morgenmadsbuffet

Check ind fra kl. 13.00

Check ud senest kl. 11.00