Bed and Breakfast Frederikshavn!

Bed and Breakfast Frederikshavn også kaldet Turisthotellet er en del af BB-Hotels. Bed and breakfast frederikshavn er centrat beliggende i byen og tæt ved færgehavnen.

Bed and breakfast frederikshavn er et godt udgangspunkt for ferie i Nord Jylland og Skagen. Det er også et godt udgangspunkt, hvis man skal med førege til Sverige, Norge eller Læsø.

Bed and breafast Frederikshavn har også en stor langtidsparkering til rådighed, hvor man kan bestille plads til sin bil medens man er ude at rejse.

Er man på ferie er gårdhaven et dejligt sted at slappe af efter dagens strabasser med udflugter og museums besøg. Nyd et glas vin eller en kold øl i gårdhaven. Alt drikkelse medbringer man selv til købmans priser.

Om morgenen starter du med morgenmadsbuffeen – ikke luksus, men nok til at du kan blive mæt. Der er fri kaffe og te hele døgnet.

Tag en tur til Løsø – et besøg værd.

Tag med færgen til Læsø. På en endags tur kan du opleve Saltsyderne, Den gamle gård med ålegræstag som har ligget der siden gården blev bygget i 1600 tallet. Tag en traktartur upå rønnerne og sidst på eftermiddagen færgen tilbage til Bed and Breakfast Frederikshavn.

Dobbeltværelse

DKK670pr. nat
  • Pris for to personer i dobbeltværelse
  • Fri morgenmad
  • Fri kaffe og te
  • Allergivenligt linned og håndklæder

Saltsyderiet på Læsø

Saltsyderne på Læsø er et spændende besøg, hvor man kan se, hvordan man ved inddampning af saltvand kan udvinde det fineste salt.