Selskabslokale i Herning - lej et helt hotel som festlokale

Selskabslokale i Herning

Lej et helt hotel med selskabslokale, overnatning, borde, stole, tallerkner, bestik, glas, duge, lysestager m.m. BB-Hotel Herning har plads til 50 overnattende gæster fordelt på 22 værelser. I selskabslokalet er der plads til 66 personer.

Hotellet og festlokalet er til rådighed fra kl. 13:00 på ankomstdagen til kl. 11:00 på afrejse dagen. Maden kan f.eks bestilles udefra eller man kan selv medbringe den. Drikkevarer køber man ligeledes selv og medbringer. Kaffe og te under hele opholdet er inkluderet i prisen. Næste dag slutter man af med morgenmaden, som også er med i prisen. Afrydning og opvask skal man heller ikke tænke på, det ordner personalet om morgenen efter festen. Alle kan således køre hjem næste dag efter en god fest, uden problemer. Skal der være fest, så lad der være fest!

Hvad koster det at leje festlokale i Herning?

Skal der være rigtig fest, kan du leje hele hotellet alle med hotelværelser og festlokale, det koster 16.500,- kroner. I prisen er der, ud over leje af hele hotellet, inkluderet fri kaffe og the, leje af porcelæn, bestik og glas, afrydning og opvask samt morgenmad. Ønskes adgang til køkkenet, er der mulighed for at leje køkken samt en køkkenhjælper fra kl. 13:00-24:00, for en merpris på 3.000,- kroner.

Selskabslokale til arrangement i dagtimerne

Selskabslokalet udlejes også i dagtimerne, uden hotelværelser. Se information og priser om mødelokalet i Herning her.

Ring for at aftale et uforpligtende besøg og besigtigelse af selskabslokale Herning: 70225530