Airporthotel Kastrup2018-08-20T15:24:13+00:00

Airporthotel Kastrup!

Airporthotel Kastrup er et godt valg, når man har brug for en overnatning, før man skal ud at rejse fra Københavns lufthavn Kastrup. Airporthotel Kastrup ligger tæt på lufthavnen  – i gå afstand – kun 800 meter. Der er også mulighed for at tage bus eller Metro. Metroen kører direkte ind i terminal 3 og det tager kun 60 sekunder – du kan ikke nå at sætte dig ned, før du er i lufthavnen.

Det er også muligt at bestille en taxa dagen før, så holder den udenfor døren, på det tidspunkt du har bestilt den. Prisen for en taxa fra Airporthotel Kastrup til lufthavnen er ca. kr. 100,00.

Du bor billigt og enkelt på Airporthotel Kastrup en del af BB-Hotels. BB-Hotels tilbyder enkle overnatninger uden luksus, men til en rimelig pris. Prisen er inklusive morgenmad og parkering i forbindelse med opholdet. Skal man tidligt af sted til lufthavnen før morgenmad, har man også mulighed for at bestille en morgenmadspakke.

Langtidsparkering Airporthotel Kastrup

Det er også muligt, at bestille en langtidsparkering på Airporthotel Kastrup, hvor du kan have bilen stående, medens du er ude at rejse, se mere på langtidsparkering.

Dobbeltværelse

DKK580pr. nat
  • Pris for to personer i dobbeltværelse
  • Fri morgenmad
  • Fri kaffe og te
  • Allergiker venligt linned og håndklæder
  • Fri parkering

Københavns Lufthavn

Københavns lufthavn, hvor fly starter og lander hvert andet minut. Metro og tog lige ind i teminal 3. Taxa fra Airporthotel Kastrup blot kr. 100,00.

Grib chancen!
Vind et ophold på BB-Hotels
Modtag vores nyhedsbrev og deltag i den månedlige konkurrence om et ophold for 2 personer.

Vi sender mails ud cirka en gang om måneden.
D E L T A G
Bare rolig, du kan altid afmelde nyhedsbrevet igen
close-link
TILMELD DIG

BB-Hotels Julekalender

Lodtrækning hver dag
T I L M E L D
Vær med fra starten og forøg dine chancer!
close-link