Selskabslokale Rønne 2018-07-03T13:12:34+00:00

Selskabslokale Rønne – lej et helt hotel – medbring selv mad og drikkevarer.

Selskabslokale Rønne

Der er plads til 47 personer i selskabslokale Rønne på BB Hotel Rønne og lige så mange overnattende på hotelværelserne. Selskabslokale Rønne har alle de faciliteter, der forventes af et selskabslokale. Tallerkner, bestik, drikkeglas, vinglas, duge, kaffekopper mv., er alt sammen til rådighed og inkluderet  i lejeprisen.

Mad og drikkelse skal du selv sørge for, som diner transportable – der er flere muligheder. Vin og øvrig drikkelse, skal du også selv købe og medbringe. Alt andet følger med, når du lejer selskabslokale Rønne og hotel på BB Hotel Rønne.

Der er god offentlig og fri parkering bag hotellet hele natten og hele weekenden. Lad bilen stå til dagen efter, når du har fået en god nat søvn, lidt morgenmad og en kop kaffe på BB Hotel Rønne og kør så hjem i ædru tilstand efter en rigtig god fest.

Pris på selskabslokale Rønne

Prisen for selskabslokalet på BB Hotel Rønne  er inklusiv 21 værelser med plads til 47 personer, pris i alt er:

kr. 16.500,-

I prisen for leje af selskabslokale er følgende inkluderet:

  • Selskabslokale med plads til 48 personer
  • Tallerkner, bestik, drikkeglas, borde, stole, duge m.m.

Selskabslokale

DKK16500pr. døgn
  • Pris for overnatning  og selskabslokale for 47 personer i dobbeltsengs værelser
  • Fri morgenmad
  • Fri kaffe og te
  • Allergiker venligt linned og håndklæder

Lej et helt hotel!

Når du lejer selskabslokalet på BB-Hotel Rønne, lejer du hele hotellet med alle 21 værelser. Du har et helt hotel – kun dig og dine gæster og når festen slutter, er der ingen, der skal bekymre sig om hverken taxa, bus eller bilkørsel. Alle værelser er på samme etage, og kan benyttes fra kl. 13.00 på ankomst dagen til kl. 11.00 dagen derpå. Der er morgenmad fra 6.30 til 9.30 til alle de overnattende, inkluderet prisen.