English flagDanish flag
BOok »

Lej hele BB‑Hotel Rønne

Selskabslokale med overnatning

Skal du holde rund fødselsdag, sølvbryllup, firmafest eller noget helt fjerde, hvor du ønsker at give dine gæster en helt speciel oplevelse, så er selskabslokalet på BB-Hotel Rønne værd at se nærmere på.
Når du lejer selskabslokalet på BB-Hotel Rønne, lejer du hele hotellet med alle 21 værelser, så du og dine gæster har hele hotellet for jer selv. Når festen slutter, er der ingen, der skal bekymre sig om hverken taxa, bus eller bilkørsel.
Du kan invitere op til 45 overnattende gæster og hotellets kantine bliver i dagens anledning dækket op med hvide duge og hvad der hører til.
Alle værelser er på samme etage, og kan benyttes fra kl. 13:00 på ankomst dagen indtil kl. 11:00 på afrejsedagen.
Morgenmaden serveres fra 6:30 til 9:30 til alle de overnattende gæster og er inkluderet prisen.
Maden kan leveres af en af Bornholms mange dinner transportable, der kan fx anbefales Truberg, Hos Casper, Aakirkebyhallerne og Rabækkens madservice.
Det er også en oplagt mulighed for opleve Bornholm, hvad end du ønsker at udfordre dine gæster under trætoppen på Bornholms Klatrebane, til et slag minigolf på Nordeuropas største minigolfbane eller blot nyde den skønne bornholmske natur.
Lad bilen stå til dagen efter når du har fået en god nat søvn, lidt morgenmad og en kop kaffe på BB-Hotel Rønne og så tage hjem i ædru tilstand efter en rigtig god fest. Der er god offentlig og fri parkering bag hotellet hele natten og hele weekenden.
Book selskabslokalet hhv. hele hotellet via vores bookingsystem.
Har du spørgsmål, så ring venligst 70 22 55 30 eller send en e-mail til bbhotels@bbhotels.dk
Book Selskabslokale »
Der er plads til 45 personer i selskabslokalet på BB-Hotel Rønne og lige så mange over­nattende på hotel­værelserne.

Selskabslokale Rønne har alle de faciliteter, der forventes af et sel­skabs­lokale. 

Tallerkener, bestik, drikkeglas, vinglas, duge, kaffekopper mv. er alt sammen til rådig­hed og inklu­deret i leje­prisen. Du skal ikke tænke på opvasken, den klarer hotellets med­arbejder dagen efter.
Med i prisen er desuden over­natning til dine gæster, morgen­mad, WiFi og kaffe/te hele døgnet.

Det er også muligt at leje adgang til vores køkken, hvor der er afsætnings­plads, ovn og fryser. 

Dette koster kr. 3.000, men her får du så også hjælp af en af hotellets med­arbejdere, som kan gå til hånde fra kl. 13:00 til 24:00.
lej et selskabslokale på BB-Hotels

SELSKABSLOKALE
inkl. overnatning

Kr. 19.000
pr. døgn
fra kl. 13:00 til 11:00 dagen efter
max. 45 personer
fri morgenmad
fri kaffe/te hele døgnet
fri WiFi

Altid inklusiv

GRATIS
MORGENMAD

GRATIS
WiFi

GRATIS
KAFFE/TE

  • Selskabslokale Rønne
    Hotel Rønne værelseBB-Hotel Rønne værelse 1
  • Hotel Rønne altan
    Hotel Rønne 2-sengsværelseHotel Rønne badeværelse

Gratis Morgenmad

Godmorgen og velbekomme

Morgen­mads­buffet
Morgenbrød, croissant, rugbrød
Marmelade, ost, spegepølse, smør, æg
Cornflakes, müsli, yoghurt, mælk, juice
Kaffe og te hele døgnet
Få den bedste start på dagen med en dejlig morgenmad på BB-Hotel Rønne efter din fest. Her serveres morgen­mads­buffeten hver dag mellem kl. 06:30-09:30.

Der bliver løbende bagt morgenbrød og croissanter samt kogt æg, således at ligegyldigt hvornår du ønsker at spise morgenmaden, så får du det bedst mulige måltid.

I kantinen på hotellet er der mulighed for en kop frisk-brygget kaffe eller te hele døgnet, også helt gratis. Du kan også få et koldt glas vand – automaten finder du ved kaffemaskinen.
Kanrine på BB-Hotel Rønne

FIND VEJ

BB-Hotel er centralt beliggende på Store Torv i Rønne, nær shopping og oplevelser og i gåafstand til færgeterminal samt busholdeplads med forbindelser til hele Bornholm.

Taxaholdeplads finder du lige udenfor hotellet og bag hotellet, er der mulighed for gratis parkering. Skal du ud og opleve de mange attraktioner og seværdigheder på Solskinsøen og har du brug for et stop undervejs, kan vi anbefale at besøge Ekkodalshuset i Almindingen – lige ved Ekkodalen.

BB-Hotel Rønne har åbent alle dage, året rundt.
dinnercoffee-cup