Selskabslokale i Rønne

Skal du holde rund fødselsdag, sølvbryllup, firmafest eller noget helt fjerde, hvor du ønsker at give dine gæster en helt speciel oplevelse, så er selskabslokalet på BB-Hotel Rønne værd at se nærmere på. Her lejer du hele hotellet, Du og dine gæster har altså hele hotellet for jer selv. Dette betyder, at du kan invitere op til 47 overnattende gæster og hotellets kantine bliver i dagens anledning dækket op med hvide duge og hvad der hører til.

Dette er også en oplagt mulighed for opleve Bornholm, hvad end du ønsker at udfordre dine gæster under trætoppen på Bornholms Klatrebane, til et slag minigolf på Nordeuropas største minigolfbane eller blot nyde den skønne bornholmske natur.

Maden kan leveres af en af Bornholms mange dinner transportable, der kan fx anbefales Truberg, Hos Casper, Aakirkebyhallerne og Rabækkens madservice. Der er masser af muligheder alt efter, hvad pris og smag man ønsker. Drikkelsen medbringer du selv eller køber i de lokale butikker ved hotellet.

Der er god offentlig og fri parkering bag hotellet hele natten og hele weekenden. Lad bilen stå til dagen efter når du har fået en god nat søvn, lidt morgenmad og en kop kaffe på BB-Hotel Rønne og så tage hjem i ædru tilstand efter en rigtig god fest.

Pris pr. person ved 47 gæster kr. 362

Selskabslokale

DKK17000pr. døgn
  • Pris for overnatning  og selskabslokale for 47 personer i dobbeltsengs værelser
  • Fri morgenmad
  • Fri kaffe og te
  • Allergiker venligt linned og håndklæder
Selskabslokale Rønne

Fakta

Der er plads til 47 personer i selskabslokalet på BB-Hotel Rønne og lige så mange overnattende på hotelværelserne.

Selskabslokale Rønne har alle de faciliteter, der forventes af et selskabslokale. Tallerkener, bestik, drikkeglas, vinglas, duge, kaffekopper mv. er alt sammen til rådighed og inkluderet  i lejeprisen. Du skal ikke tænke på opvasken, den klarer hotellets medarbejder dagen efter.

Med i prisen er desuden overnatning til dine gæster, morgenmad, WiFi og kaffe/te hele døgnet.

Det er også muligt at leje adgang til vores køkken, hvor der afsætningsplads, ovn og fryser. Dette koster kr. 3.000, men her får du så også hjælp af en af hotellets medarbejdere, som kan gå til hånde fra kl. 13:00 til 24:00.

Når du lejer selskabslokalet på BB-Hotel Rønne, lejer du hele hotellet med alle 21 værelser. Du har et helt hotel – kun dig og dine gæster og når festen slutter, er der ingen, der skal bekymre sig om hverken taxa, bus eller bilkørsel. Alle værelser er på samme etage, og kan benyttes fra kl. 13.00 på ankomst dagen til kl. 11.00 på afrejsedagen. Der er morgenmad fra 6.30 til 9.30 til alle de overnattende inkluderet prisen.

Rejsen til Bornholm

Kombardo Expressen (Kbh – Bornholm) fra kr. 139,00

Egen bil med færge (op til 5 pers.) fra kr. 99,00

Fly (København – Rønne) fra kr. 395,00

Fly (Billund – Rønne) fra kr. 599,00