Selskabslokale i Herning

Har du brug for et selskabslokale i Herning, så er BB-Hotel Herning måske lige sagen. Her kan du leje et helt hotel med selskabslokale, overnatning, borde, stole, tallerkener, bestik, glas, duge, lysestager m.m. BB-Hotel Herning har plads til 50 overnattende gæster fordelt på 22 værelser. I selskabslokalet er der plads til 66 personer.

Hotellet og festlokalet er til rådighed fra kl. 13:00 på ankomstdagen til kl. 11:00 på afrejse dagen. Maden kan f.eks bestilles udefra hos et cateringfirma eller man kan selv medbringe den. Drikkevarer køber man ligeledes selv og medbringer. Kaffe og te under hele opholdet er inkluderet i prisen.

Næste dag slutter man arrangementet af med morgenmaden, som også er med i prisen. Morgenmaden indeholder morgenbrød, croissanter, rugbrød, smør, ost, marmelade, yoghurt, mysli, cornflakes, mælk og juice. Afrydning og opvask skal man heller ikke tænke på, det ordner BB-Hotels’ personale om morgenen efter festen. Alle kan således køre hjem næste dag efter en god fest, uden problemer. Skal der være fest, så lad der være fest på BB-Hotel Herning!

Selskabslokale

DKK17000Pr. døgn
  • Fri kaffe/te
  • Fri morgenmad
  • Fri parkering
  • Fri WiFi
Selskabslokale Herning

Hvad koster det at leje selskabslokale i Herning?

Skal der være rigtig fest, kan du leje hele hotellet alle med hotelværelser og festlokale, det koster 17.000,- kroner. I prisen er der, ud over leje af hele hotellet, inkluderet fri kaffe og te, leje af porcelæn, bestik, glas, hvide duge, stearinlys, afrydning og opvask samt morgenmad. Ønskes adgang til køkkenet med anretter plads og ovn, er der mulighed for at leje køkken samt en køkkenhjælper fra kl. 13:00-24:00, for en merpris på 3.000,- kroner. Hvis der ønskes serverings personale, skal man selv sørge for dette.

Selskabslokale til arrangement i dagtimerne

Selskabslokalet udlejes også i dagtimerne, uden hotelværelser. Se information og priser om mødelokalet i Herning her.

Ring for at aftale et uforpligtende besøg og besigtigelse af selskabslokale Herning: 70225530