Mødelokale i Herning

Mødelokale Herning

Vores store lyse selskabs- og mødelokale i Herning lejer vi ud til dagsarrangementer.

Det kan fx. være møder, kursus, begravelseskaffe, konfirmationer og andre arrangementer, der bliver afholdt inden for tidsrummet 11:00-22:00.

Lokalet kan rumme op til 66 personer og der er mulighed for flere forskellige bordopstillinger alt efter hvilke ønsker du har som vært.

Når du lejer BB-Hotels mødelokale, stiller vi altid service til 66 personer samt hvide duge og lys til rådighed. Ønskes andre farver medbringes det selv.

Mødelokale med fri kaffe & te til rådighed

Ved leje af mødelokalet i Herning, er der fri kaffe og te under hele arrangementet. Mad og andet drikkelse skal medbringes, men der er mange muligheder for at finde et cateringfirma i Herning der passer til netop dine ønsker. Der er et køleskab samt håndvask til lokalet, hvis man ønsker adgang til hotellets køkken med anretter-plads og ovn, kan dette lejes for en merpris på 3.000 kroner. Med i de ekstra 3.000 får man desuden hjælp af én af BB-Hotels faste ansatte i tidsrummet 11:00-22:00, hun går til hånde i køkkenet og kan desuden hjælpe med lidt afrydning m.m. Hvis man ønsker serverings personale skal man selv sørge for dette.

Har dine gæster brug for overnatning?

Så er det også muligt at leje hele hotellet. Her har du adgang til mødelokalet men også vores 22 værelser hvor der er plads til 50 overnattenede gæster. Perfekt til kursuser der varer flere dage eller aftens arrangementer hvor gæsterne ikke behøver at tænke over at skulle køre hjem.  Læs mere om at leje hele BB-Hotel Herning her.

Hvis du har lyst til at høre mere om mødelokalet eller booke en fremvisning, så sidder vi altid klar ved telefon +45 70225530.

Mødelokale

DKK1650fra 11:00-22:00
  • Fri kaffe/te
  • Fri WiFi
  • Fri parkering