Gavekort til BB-Hotels

Her kan du bestille et gavekort til BB-Hotels. Du bestemmer selv om gavekortet skal gælde til et bestemt hotel eller til alle BB-Hotels.

Beløbet bestemmer du selvfølgelig også selv, men husk, at det er smart, hvis det passer med prisen på det værelse, som du tænker modtageren ønsker.

Ved brug af et gavekort, bliver en eventuel rest stående på kortet og kan bruges ved næste bestilling.

Hvis modtageren af gavekortet bestiller for mere end der står på kortet, så betaler modtager selv differencen.

Gavekortet vil blive pakket pænt ind i en lille æske med lidt sødt. Gavekortet kan, hvis du ønsker det, blive sendt direkte til modtageren.

Et gavekort til BB-Hotels kan gives til venner, familie, kollegaer og mange andre. Den oplagte gaveidé til manden der har alt, en lille ekstra bryllupsrejse til de nygifte eller noget helt tredje. Alle kan bruge et gavekort til BB-Hotels.

Hvordan bruger jeg mit gavekort til BB-Hotels?

På dit gavekort til BB-Hotels vil der stå en gavekorts kode, denne kode er unik og skal bruges ved indløsning af gavekortet.

Det er vigtigt, at du bestiller via bbhotels.dk. I “gentag email”-feltet skriver du din gavekorts kode, samt vælger bankoverførsel som betalingsmåde. Herefter bliver dit gavekorts beløb automatisk fratrukket.

Hvis du har en rest på dit gavekort, så kan din gavekorts kode selvfølgelig bruges igen.

Hvis du har glemt din kode eller er i tvivl om, der er penge tilbage, så kan du altid kontakte BB-Hotels.

Gavekort skal gælde på følgende BB-Hotels:

Gavekortet skal sendes til:


BB-Hotels har seks hoteller i Danmark. I Rønne på skønne Bornholm, i Kastrup tæt på lufthavnen og metro, i Herning tæt på MCH og Boxen, i charmerende Vejle, på smukke Marselisborg Lystbådehavn i Aarhus og i hyggelige Frederikshavn tæt på færgeterminalen.

Der er noget for enhver og derfor er et gavekort til BB-Hotels altid en dejlig gave at modtage.