BB-Hotels tilbyder firmaaftale til fordelagtige priser. Opret her!
Book billigt hos BB-Hotels. Hotel overnatning fra kun 440,- kroner.

Hos BB-Hotels får du billig hotel overnatning

BB-Hotels er billigst og bedst til prisen! Konceptet er selvbetjening med normal hotelstandard. Du er altid sikret en ordentlig overnatning – til en rimelig pris.
Værelserne på hotellerne er enkle, men funktionelle og med gode madrasser, der sikrer en god nattesøvn. På hotelværelset er der håndklæder og håndsæbe, og sengene er redt med allergivenligt linned. Du finder BB-Hotels centralt placeret i Vejle, Frederikshavn, Kastrup og Rønne. BB-Hotel Herning, ligger nær Messecenter Herning, Jyske Bank BOXEN, og BB-Hotel Aarhus er smukt beliggende på Marselisborg Lystbådehavn. Vi ser frem til at give dig et godt hotelophold, til en rigtig fornuftig pris.

Aarhus • Frederikshavn • Vejle • Herning • Kastrup • Rønne

Fri morgenmad

Morgenmad som tag-selv-buffet.
Inkluderet i prisen.

Fri kaffe & te

Kaffe og the hele døgnet.
Inkluderet i prisen.

Hurtigt WiFi

WiFi på alle værelser.
Inkluderet i prisen.

BB-Hotels er selvbetjeningshoteller

Men det betyder ikke, at der ikke er personale på hotellet. Hotelværtinden på hotellet, sørger for morgenmadsbuffeten og for rengøring af hotellet.

Har du spørgsmål til hotellet, aktiviteter i området, eller måske brug for et ekstra håndklæde, er du altid velkommen til at henvende dig til hotelværtinden.

Ring til os når som helst

På hotellet er der ingen reception. Dermed kan vi tilbyde hotelophold til en rigtig fornuftig pris. Har du brug for at kontakte os, har vi en hotline hvor vi træffes døgnets 24 timer. Ring til os på 70 22 55 30.

Selvbetjening er enkelt!

Det er enkelt at booke hotelophold hos BB-Hotels. Når du har betalt, modtager du en personlig dørkode på din email. Dørkoden skal du bruge, når du skal ind på hotellet og på dit værelse. Helt enkelt og ligetil.