Billigt Hotel Vejle midt i centrum af byen. Bedste tilbud på hotel ophold i Vejle by. Tæt på alle de mange spisteder.

Billigt Hotel Vejle – Bo centralt, billigt og godt

Billigt hotel Vejle – BB Hotel ligger i hjertet af Vejle, lige ved gågaden – kun 5 minutters gang fra tog stationen.

Vejle byder på natur skønne områder. Vejle fjord er 22 km og løber ud i Kattegat på nord siden af Juelsminde. Der er flere gange set og strandet hvaler i Vejle fjord, sidste gang var i maj 2016, hvor der blev observeret en kaskelothval.

Ikke langt fra Vejle, ligger  oplevelsecenteret Kongernes Jelling, her kan man bl. a. se de store runesten som blev rejst af kong Harald Blå Tand over sin far Gorm den gamle og sin mor dronning Thyra.

Bo billigt på hotel når du er i Vejle.

BB-Hotel Vejle bor du centralt og godt. Vi tilbyder overnatning fra kr. 490 og i prisen er inkluderet morgenmad samt fri kaffe og te. God komfort til “billige penge”

Dobbeltværelse

DKK670pr. nat
  • Pris for to personer i dobbeltværelse
  • Fri morgenmad
  • Fri kaffe og te
  • Allergiker venligt linned og håndklæder

Oplev Legoland i Billund – for børn og barnlige sjæle.

Tag en tur med børnene til Legoland. Vejle er et godt og billigt alternativt overnatningssted. Her er du midt i Vejle by og bor billigere end i Lego Land og alligevel er der kun 30 km kørsel til Legoland, fra Vejle.

Om aftenen er du så i Vejle by og kan nyde denne spændende by og dens restaurationer, som der er mange af. Du har også mulighed for at besøge Vejle Musikteater, som ligger 75 meter fra hotellet – en spændende by.