Billigt Hotel Rønne

Billigt Hotel Rønne med priser fra 670 kr. får du meget for pengene. Dejlig Lyse værelser med fjernsyn, gratis wifi. Gratis kaffe/te hele døgnet. Kantine med morgenmad fra kl 6.30 – 9.30, hver dag. Der er forskellige størrelse værelser der kan vælges imellem, på vores side bestemmer du helt selv, hvilke værelse, du ønsker at bestille.

Nyd udsigten over Rønne smukke torv, eller gå en tur i Rønnes  hyggelige gamle gader.

Bornholm er for alle aldre, om man er til det vilde friluft liv, eller til en stille cykel tur. Tag en tur til hammerbakkerne og se den smukke gamle ruin Hammershus, eller gå en dejlig tur på Dueodde strand. De mange flotte Rundkirker er også et besøg værd. Hvis vejret tillader det, kan man tage til den gamle fæstning på Christians Ø, der står der som i  1700 tallet . Der er det smukke gamle landbrugs museum Melstedgård, eller Kunstmuseet ved Helligdomsklipperne.

Tag ud til de naturskønne områder ved Jons Kapel, eller hvis vejret tillader det en sejl tur rundt om hammerknuden, hvor klippernes udformning sætter fantasie igang.

Til børn byder Bornholm i sommer halv året på Brændegårdshaven, hvor der er alt fra hoppepuder, til et stort vandland, mange forskellige dyr, som der er mulighed for at komme helt tæt på. Der er et stort legeland i Nexø, som har åbent hele året.

Prøv også nogle af vores andre BB-Hotels i Kastrup, Vejle, Herning, Århus og Frederikshavn.

Du får meget til prisen på Billigt Hotel Rønne

Dobbeltværelse

DKK670pr. nat
  • Pris for to personer i dobbeltværelse
  • Fri morgenmad
  • Fri kaffe og te
  • Allergivenligt linned og håndklæder

Tag ud og se Bornholm – Bo godt på Billigt Hotel Rønne

Brændesgårdshaven – et idyllisk ferieland nær Svaneke med vandland, ZOO, aktiviteter for børn og en flot have.

NaturBornholm – et oplevelsescenter ved Åkirkeby, hvor naturvidenskab formidles i form af underholdning og aktiviteter.