Billigt Hotel Frederikshavn

Billigt Hotel Frederikshavn – Bo godt næste gang du skal en tur til Frederikshavn – på Turisthotellet er der dejlige lyse værelser med fjernsyn, morgenmad, kaffe/te, gratis wifi og fri parkering under dit ophold – alt dette med priser fra 475 kr. Skal du med færgen er der mulighed for at booke langtids parkering til bare 50 kr. i døgnet.

Når du besøger ‘Den lille Storby’, som Frederikshavn også kaldes, er der altid noget at lave – shopping, museumsbesøg, koncerter og ikke mindst en sommertur forbi Palmestranden. I Frederikshavn står oplevelserne næsten i kø – du bliver forkælet med alt fra koncerter med de største navne fra ind- og udland til de nyeste musicals og teaterstykker.

Kør en tur mod danmarks nordligste punkt Grenen, som bare ligge små 50 km fra Frederikshavn. På vej derop er der mulighed for at gøre holdt ved den Danmarks største vandreklit Råbjerg Mile, eller ved den tilsandede kirke. Man kommer fordi den jyske hede – hvor alt natur ligger urørt hen.

Prøv også vores andre hoteller i Jylland – BB-Hotels i Aarhus, Herning og Vejle.

Dobbeltværelse

DKK670pr. nat
  • Pris for to personer i dobbeltværelse
  • Fri morgenmad
  • Fri kaffe og te
  • Allergivenligt linned og håndklæder

Tag ud og oplev Nordjylland

Fra Billigt Hotel Frederikshavn, er der kun små 40 km, så er man på Danmarks nordligste punkt Grenen. Om det er vind stille eller blæser en storm er det altid et besøg vær. Der vil være mulighed for at se sæler ligge og sole sig  på sandbankerne. Sandormen køre hele tiden og det er muligt kun at køre med den ene vej og tage en god gå tur langs kysten den anden vej – så kan man også nå at se digteren Holger Drachmanns grav. På turen mod Skagen, kommer du forbi Den Tilsandede Kirke og Danmarks største vandreklit Råbjerg Mile.