Billigt Hotel Aarhus – smukt beliggende på lystbådehavnen!

Billigt Hotel Aarhus –  så er det BB Hotel Aarhus, som er smukt beliggende på Marselisborg lystbådehavn. 2 km fra centrum. Vi bestræber os at holde lave priser og samtidig tilbyde kvalitet for pengene. En overnatning på BB Hotel Aarhus er pengene værd – prøv det – du bliver ikke skuffet.

Du bor på marinaen og har kun 2 km til centrum – ikke længere end du kan gå, men ellers kan du tage en taxa – det koster kr. 100,00.

Du er tæt på alle de spændende ting, bl.a foregår der mange ting alene på Tangkrogen  – lige ved siden af hotellet.

Den nye Dokk1 på Århus havn er et besøg værd.

Eller tag en tur rundt i Marselisborg smukke Slotspark, som er åben for offentligheden, når den ikke bliver brugt af kongefamilien, der kan man bl.a. se nogle af Hans Konglige Højhed Pris Henriks skulpture.

På havnen rundt om hotellet er der 6 spændende restaurationer at vælge imellem. Prøv en billigt hotel Aarhus overnatning på BB Hotel Aarhus “Havnehotellet”.

Der er også mulighed for at booke vores mødelokale hvor der er plads til 16 personer. Prisen er 530 kr. for et døgn, der indgår fri kaffe/te.

Dobbeltværelse

DKK710pr. nat
  • Pris for to personer i dobbeltværelse
  • Fri morgenmad
  • Fri kaffe og te
  • Fri parkering
  • Allergiker venligt linned og håndklæder

Tag ud og se Den Gamle By i Aarhus

Den Gamle By i Aarhus – en spændende oplevelse både for børn og voksne. For børnene kan det måske være sjovt efterfølgende, at se julekalenderen “Jul i Gammelby” som foregår her i den gamle købmandsgård. For de voksne kan det måske også være interessant at besøge udstillingen fra tiden omkring 1970.